Τ/ΜΜΕ για Κασσελάκη «Ο Έλληνας πολιτικός που ήρθε από τις ΗΠΑ»

Σποραδική και ειδησεογραφική μέχρι στιγμής η αναφορά για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στα τουρκικά ΜΜΕ και κυρίως στα αριστερά αντιπολιτευόμενα ηλεκτρονικά μέσα. Τονίζεται πρωτίστως το «αμερικανόφερτο» του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δευτερευόντως ο σεξουαλικός προσανατολισμός του. 

Τζουμχουριέτ

Ποια ήταν η απήχηση στον κόσμο της νίκης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανου Κασσελάκη;

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου ηγέτη του μεγαλύτερου κόμματος της ελληνικής αντιπολίτευσης, του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), είχε ευρεία απήχηση στη διεθνή σκηνή. Λέγεται ότι ο Κασσελάκης, ο οποίος περιγράφεται ως "έμπορος της Goldman Sachs" και "εθελοντής του Μπάιντεν", δεν ταιριάζει στην παραδοσιακή αριστερά της χώρας».

Μεντιασκόπ

Γκέι, "εθελοντής" του Μπάιντεν, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs: Ποιος είναι ο νέος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης;

«Ο Κασσελάκης, ο οποίος δεν έχει προηγούμενη πολιτική εμπειρία, είναι πλέον ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα στην Ελλάδα. Ο Κασσελάκης έχει και μια άλλη ειδικότητα: Είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος στην ιστορία της χώρας που δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος».

T24

Νέος ηγέτης ο Στέφανος Κασσελάκης, πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs: "Είναι αυτό το τέλος του παραδοσιακού αριστερού ΣΥΡΙΖΑ;

«Η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένη με τη νίκη του πρώην συνεργάτη της Goldman Sachs Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος κέρδισε την κούρσα για την ηγεσία».

Sol Haber

Νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασελάκης που ήρθε από τις ΗΠΑ

Αϊντινλίκ

Ο Στέφανος Κασσελάκης γίνεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα

«Ο Στέφανος Κασελάκης έγινε ο νέος αρχηγός του κόμματος της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ (Συμμαχία Ριζοσπαστικής Αριστεράς). Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Κασελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου διαγωνίστηκαν για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο που διεξήχθη στις 24 Σεπτεμβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα