Την υποψηφιότητα για το δήμο Λάρνακας εξήγγειλε ο Α.Βύρας

Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε ο Ανδρέας Βύρας καλώντας τους δημότες «να δουλέψουµε μαζί για να κάνουμε µια νέα αρχή, για να χτίσουµε μια νέα πόλη».

Σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο κ. Βύρας ανέφερε ότι «με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαβαίνω, καταθέτω ενώπιον των δημοτών της Λάρνακας την υποψηφιότητά µου για τη δημαρχία της πόλης, η οποία έχει περιέλθει σε ανυποληψία και στασιμότητά,

ενώ διάφορα γεγονότα τραυμάτισαν και πλήγωσαν την αξιοπρέπειά της».

Υποσχέθηκε ότι θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά δηλαδή να ακούει «προσεκτικά, και μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, εντιμότητα, διαφάνεια, και κυρίως µε συλλογικότητα να δουλέψουµε, για τη Λάρνακα που όλοι θα θέλαμε να ζούμε, για τη Λάρνακα που οραματιζόμαστε για τα παιδιά µας».

Πρόσθεσε ότι το όραμα του για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι «να υπηρετεί το δημότη και όχι να εργάζεται εις βάρος του», εκφράζοντας ταυτόχρονα τη θέλησή του «να εργαστούμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προσωπικά συµφέροντα για να αποκτήσει επιτέλους η Λάρνακα τη θέση που της αξίζει».

Ο κ. Βύρας απευθύνθηκε «με ειλικρίνεια στους συνδημότες» του, γιατί όπως είπε «όλους τους ενώνει η Λάρνακα» λέγοντας πως για τον ίδιο εμπειρία ζωής είναι η δράση του μέσα από το κίνημα της αριστεράς από το οποίο προέρχεται «ένα κίνημα από το οποίο προήλθαν ∆ήµαρχοι ορόσημα, στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου. Μοναδικός µου στόχος θα είναι το συµφέρον της πόλης, η χρηστή διοίκηση και η αξιοκρατία και θα εργαστώ συλλογικά και χωρίς αποκλεισμούς», κατέληξε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα