Περπάτησε 30χλμ για να συναντήσει τον χρυσό Μιχαλεντζάκη

Μια ιδιαίτερη ιστορία φέρνει στο φως ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Τις προπονήσεις του νεαρού αθλητή, παρακολουθούσε ένας άνδρας ηλικίας 72 ετών. Πριν την αναχώρηση του Μιχαλεντζάκη για το Ρίο ο κύριος Αναστάσιος Αναγνώστου, όπως είναι το όνομά του, είχε υποσχεθεί ότι αν κατακτήσει κάποιο μετάλλιο θα πήγαινε με τα πόδια σπίτι του για να τον συναντήσει.

Το είπε και το έκανε

ο κύριος Αναγνώστου με τον Μιχαλεντζάκη να αναρτά τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αποκαλύπτοντας αυτή την ιδιαίτερη ιστορία.

«Ονομάζεται κ.Αναστασιος Αναγνώστου οποίος βρίσκεται σε ηλικία 72 ετών. Πριν την αναχώρησή μου για τους Παραολυμπιακούς αγώνες...ερχόταν συχνά στις προπονήσεις μου και ρωτούσε, ενδιαφερόταν για την πρόοδό μου!! Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ταξίδι μου έδωσε μια υπόσχεση οτι...αν κατακτούσα κάποιο μετάλλιο θα ερχόταν με τα πόδια στο σπίτι μου για να με τιμήσει με αυτόν τον τρόποι! Οχι μονό έδωσε μια τεράστια υπόσχεση αλλά την τήρησε...Περπάτησε λοιπόν πάνω απο 30 χλμ για να με συναντήσει!!» ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα