Τιμούρ:«Να κριθούν στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά,ορισμένοι κάτι… μαγειρεύουν»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στον «Super Sport FM 104.0» για τις μη πληρωμές στη Β΄κατηγορία,για τις προπονήσεις των παικτών στο γήπεδο αλλά και για τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Λέμε για τους κανονισμούς που υπάρχουν τώρα. Γιατί δεν λέμε για τις βρωμιές του κυπριακού ποδοσφαίρου που είχαμε παλαιότερα με τα περισσότερα γκολ. Υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ των ομάδων και πήγαινες να παίξεις με μία ομάδα και έβαζες 5-6-7 γκολ

για να είσαι πρώτος. Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, μετρούν τα γκολ, αλλά δεν λέω ότι αυτό που έχουμε είναι λάθος. Σωστός είναι ο κανονισμός που έχουμε».

«Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τα πρωταθλήματα και γενικά παντού, πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Όχι στα χαρτιά. Ορισμένοι κάνουν σενάρια και μαζεύονται σε ομάδες και κάτι… μαγειρεύουν. Δεν χρειάζεται μαγείρεμα εδώ. Χώρες, όπως η Αγγλία που είναι ξεκάθαρα τα πράγματα με την Λίβερπουλ, δεν το τελειώνουν. Ακόμη και η Λίβερπουλ δεν λέει ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά να το κατακτήσει στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι έχουν μάθει εδώ άλλα πράγματα».

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Β’ κατηγορία. Κάποιοι ζητούν να μην πληρώσουν τους παίκτες και θέλουν να ανεβούν στην Α' κατηγορία 4 ομάδες. Αφού λες ότι δεν θα πληρώσεις, θέλεις και να ανεβείς; Αυτούς τους παίκτες, που δεν τους πληρώνουμε, σημαίνει ότι κάνανε τη δουλειά για να πάρεις την άνοδο. Όχι να μην πληρώσουμε αλλά να ανέβουμε κατηγορία».

«Προπονούνται και τρέχουν όπως όλος ο κόσμος. Αντί να τρέχουν στους δρόμους τρέχουν στο γήπεδο. Πάνε εκεί ένας-ένας, δύο-δύο, τρέχουν. Δεν έχει γίνει τίποτα. Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει είδηση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι μεγάλος χώρος το γήπεδο. Πηγαίνουν παίκτες εκεί και κάνουν προπόνηση. Αντί να τρέχουν στο πεζοδρόμιο, τρέχουν στο γήπεδο. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, σε ένα σουπερμάρκετ είναι 50-50 άτομα εκεί δεν έχει πρόβλημα; Οι παίκτες είναι στο γήπεδο σε ένα χώρο 170 μέτρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα