Μαρία Σολωμού: Πρωταγωνιστεί σε σίριαλ εν μέσω καραντίνας

21:46 10/4/2020 - Πηγή: In.gr

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, η οποία «μένει σπίτι» εξαιτίας του κοροναϊού μίλησε για την επικαιρότητα, για το πως βιώνει η ίδια την καραντίνα

View this post on Instagram

Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρα μου ….. 2004 νομίζω…,τότε που υπήρχαν και περιοδικά ….δε θυμάμαι κανένα credit (ου γαρ…),αλλά νιώθω ότι ήταν περιοδικό της IMAKO…. #takemeback #anotherlifetime #justposing

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on Apr 5, 2020 at 7:16am PDT

Σίριαλ με θέμα την καραντίνα

Με

τη Μαρία Σολωμού συνδέθηκε μέσω skype ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αποψινό Live Tonight και συζήτησαν για την επικαιρότητα αλλά και την ιντερνετική σειρά που ετοίμασε μαζί με τις συναδέλφους της Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Θεοχάρη και Σύλβια Δεληκούρα.

Όπως εξήγησε η ίδια το όλο εγχείρημα στήθηκε μέσα σε δυο μόλις ημέρες και η καθεμία ηθοποιός τραβά μόνη της της σκηνές με τον κινητό της και φοράνε τα δικά τους ρούχα.

View this post on Instagram

Δευτέρα σήμερα !!!! Καλή βδομάδα να έχουμε !!! Το βράδυ σας περιμένω #simeiosinantisis #ertsocial Super outfit by @stylishious_ @alexkatsaiti τα σπας!!

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on Mar 9, 2020 at 5:28am PDT

Πως περνάει την καραντίνα;

Αν και δεν έχει βαρεθεί την παραμονή στο σπίτι, της λείπει πολύ η επαφή με τους κοντινούς της ανθρώπους και η δυνατότητα να βγουν για ένα ποτό ενώ εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρανούτογλου ότι έχει πάρει ένα κιλό παρά το γεγονός ότι «έχει τρελαθεί στην γυμναστική»

Keywords
Τυχαία Θέματα