Τι λένε τα άστρα για τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία

Το κανάλι CNNTurk φιλοξένησε έναν αστρολόγο για να προβλέψει τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη. Σύμφωνα με τα άστρα, ο Δίδυμος Ιμάμογλου χάνει την Κωνσταντινούπολη, ο Γιαβάς κρατάει την Άγκυρα λόγω Πλούτωνα.

Η εκπομπή του CNNTurk, η οποία συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την οργή των χρηστών.

Για το δήμο της Κωνσταντινούπολης, ο η αστρολόγος Νουράι Αγιαρί δήλωσε: "Ο κ. Εκρέμ Ιμάμογλου είναι Δίδυμος και χάνει σε αυτές τις εκλογές.

Η πολιτική του καριέρα συνεχίζεται, αλλά τελικά θα εγκαταλείψει το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP). Δεν θα είναι πλέον δήμαρχος του δήμου της Κωνσταντινούπολης το 2024. Το (κυβερνών) Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) κερδίζει στην Κωνσταντινούπολη".

Για το δήμο της Άγκυρας είπε ότι "ο Μανσούρ Γιαβάς είναι επίσης Δίδυμος, αλλά ο ένας (Ιμάμογλου) γεννήθηκε το 1971 και ο άλλος (Γιαβάς) γεννήθηκε το 1955. Ποιο ζώδιο ήταν ο Πλούτωνας το 1955; Το CHP θα κερδίσει στην Άγκυρα ούτως ή άλλως. Ο κ. Μανσούρ θα συνεχίσει. Η ίδια τάξη πραγμάτων, δηλ. η δημαρχία του CHP θα συνεχιστεί και στη Σμύρνη".

Σχολιάζοντας την εκπομπή, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν ότι δεν έχει απομείνει κανένα mainstream τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία, το οποίο "να μπορεί να το λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη".

Οι τοπικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα