Τι γίνεται με τις διακοπές ρεύματος εν μέσω πανδημίας - Τι απαντά η ΑΗΚ

Ζητήματα και στην αποπληρωμή των λογαριασμών της ΑΗΚ προκαλούν τα παρατεταμένα μέτρα για περιορισμό της πανδημίας. Το κλείσιμο επιχειρήσεων οδηγεί αρκετούς επιχειρηματίες σε αδιέξοδο ως προς την εξόφληση λογαριασμών της ΑΗΚ αφού μπορεί οι επιχειρήσεις τους να είναι κλειστές τα έξοδα όμως τρέχουν.

Το SigmaLive επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ

Χριστίνα Παπαδοπούλου η οποία ανέφερε ότι η ΑΗΚ έχει ενεργοποιήσει πλάνο για χειρισμό τόσο των δυσκολιών σε επιχειρήσεις όσο και σε οικιακούς λογαριασμούς. Ο κόσμος καλείται να επικοινωνεί με την ΑΗΚ για να αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να γίνουν ανάλογοι διακανονισμοί τόνισε η κ.Παπαδοπούλου.

Η Αρχή σημείωσε δεν «προχωρεί αβίαστα σε διακοπές ρεύματος, στόχος δεν είναι να μείνει κανείς χωρίς ρεύμα», υπογράμμισε. Η ΑΗΚ έχει δημιουργήσει γι’ αυτό τον λόγο ειδικές γραμμές ανά το παγκύπριο όπου ο κόσμος μπορεί να καλεί και να αναφέρει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να γίνουν διακανονισμοί εξόφλησης. 

Για οτιδήποτε έχει σχέση με τους λογαριασμούς των πελατών της ΑΗΚ Προμήθειας, το τηλεφωνικό κέντρο 1818 είναι στη διάθεση του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα