Τι έδειξε η νεκροτομή του 66χρονου που βρέθηκε νεκρός σε γηροκομείο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 66χρονου Θεοδόση Αρέστη από την Σωτήρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του μετά από πυρκαγιά  στη Στέγη Ηλικιωμένων στην Δερύνεια, όπου φιλοξενούνταν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής, την οποία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο θάνατος του 66χρονου οφείλεται σε πλήρη απανθράκωση, ενώ λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και εξετάσεις DNA

για ταυτοποίηση του πτώματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος έχασε την ζωή του το βράδυ της Δευτέρας (25/11) από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε γηροκομείο στην Δερύνεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή με ισχυρές δυνάμεις και κατέσβεσαν την φωτιά λίγο αργότερα.

Τραγικός απολογισμός ο θάνατος του 66χρονου άντρα, ο οποίος ήταν ένοικος του γηροκομείου. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία του στοίχισαν την ζωή.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε από αναμμένο τσιγάρο, ωστόσο η πυροσβεστική υπηρεσία θα διερευνήσει την υπόθεση με το πρώτο φως της ημέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα