Απίστευτο: Πέθανε η διάσημη γάτα influencer που όλοι αγαπήσαμε

17:47 27/11/2019 - Πηγή: In.gr

Η γάτα που όλοι αγαπήσαμε μέσα από αστεία ή σαρκαστικά memes δεν είναι πια μαζί μας. Ήταν μία «φιγούρα» που είχε καθιερωθεί μέσα στον κόσμο του διαδικτύου και γελάσαμε πολλές φορές με την αξιολάτρευτη και «γκρινιάρα» φάτσα της.

Social Media

Η ανακοίνωση του θανάτου της έγινε στο Twitter. Οι ιδιοκτήτες της είναι ο Bryan, η Chrystal και η Tabatha. Η γάτα γνωστή και ως «Tardar Sauce» που έγινε γνωστή μέσα από τη συνεχώς «γκρινιάρικη» έκφρασή της εκτίναξε τα memes παγκοσμίως.

H πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2012 με μία φωτογραφία της που έγινε διάσημη. Είχε περισσότερους από 2,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 1μιση εκατομμύρο στο Twitter. Πέθανε στις 14 του Μάη το 2019.

Τι είπε η οικογένεια;

Η οικογένειά της δήλωσε πως παρά την όλη επαγγελματική παρέμβαση που είχε από γιατρούς, δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Είχε λοίμωξη του ουροποητικού συστήματος, την οποία δε μπόρεσε να αντέξει ο οργανισμός της.  Οι άνθρωποι που την αγάπησαν και τη μεγάλωσαν σα μέλος της οικογένειάς τους ήταν πάρα πολύ λυπημένοι. Ήξεραν όμως ότι χάρισε τόσα χαμόγελα και αισιοδοξία παγκοσμίως και είναι η αλήθεια άλλωστε.

Η καθημερινότητά της

Και αυτό φυσικά ισχύει. Μπορεί δηλαδή κάποιος να μην είχε καλή διάθεση και απλά με ένα meme το οποίο δείχνει τη γάτα, να γέλαγε και να ένιωθε πιο ωραία. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν εκμεταλλεύτηκε κανένας από τους ιδιοκτήτες τη γάτα όπως κάποιοι μπορεί να νόμιζαν. Έχουν δηλώσει οι ίδιοι μάλιστα πως οι φωτογραφήσεις γίνονταν συνήθως μία φορά τη βδομάδα.

Και δεν ήταν μάλιστα όλη την ώρα μπροστά από έναν φακό. Είχε μία ζωή όπως κάθε άλλη γάτα που τρέχει, τρώει, παίζει κλπ. Το γεγονός δε ότι τη θεωρούσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή μέλος της οικογένειάς τους λέει από μόνο του πόσο την αγαπούσαν.

Ο Ben Lashes, ο manager του κατοικίδιου ζώου, τη χαρακτήρισε κάποτε ως μια «επταψήφια γάτα», εκτιμώντας ότι απέφερε έσοδα περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τους ιδιοκτήτες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα