Τι έδειξε η νεκροτομή της άτυχης 80χρονης (vid)

Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις η σορός της 80χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού, Ανδρούλλας Βανέζη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, φιμωμένη και δεμένη, χθες το πρωί στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Αυτό κατέδειξε, σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση του SIGMA, η νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Διαφαίνεται ότι οι δράστες δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν την ηλικιωμένη. Προκάλεσαν, όμως, το θάνατό της, εγκαταλείποντάς την φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της.

Εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο ο θάνατος

να προήλθε από άλλα αίτια, περιλαμβανομένων και των παθολογικών, λαμβάνοντας υπόψη και το ευάλωτο της ηλικίας του θύματος. Από πλευράς ιατροδικαστών δεν ανακοινώθηκαν τα ευρήματα της νεκροτομής, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου.

Βάσει νεότερης πληροφόρησης, τα ελαφρά τραύματα που εντοπίστηκαν σε δύο δάκτυλα του αριστερού χεριού της 80χρονης, φαίνεται να προκλήθηκαν από την προσπάθεια συγγενικού της προσώπου να αφαιρέσει με μαχαίρι το πλαστικό σύρμα με το οποίο οι δράστες έδεσαν την ηλικιωμένη, προτού αυτή αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στο μεταξύ, η αστυνομική κορδέλα αφαιρέθηκε χθες αργά το βράδυ από τη σκηνή του εγκλήματος, μετά και την ολοκλήρωση της συλλογής τεκμήριων από την οικία της ηλικιωμένης.

Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στη λήψη καταθέσεων.

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση του SIGMA, άρχισε η ανάκριση προσώπων που απασχόλησαν στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Από το αστυνομικό τμήμα πέρασε για γραπτή κατάθεση και ο γιος της της κυρίας Βανέζη, ο οποίος είναι και το μοναδικό πρόσωπο που διέμενε μαζί της, αλλά την επίμαχη ώρα απουσίαζε στο χώρο εργασίας του.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία επιβεβαίωσε την πληροφόρηση που μετέδωσε χθες βράδυ το SIGMA ότι ο γιος της 80χρονης κατήγγειλε την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 500 ευρώ και ενός υπολογιστή από την οικία τους.

Γείτονες δηλώνουν συγκλονισμένοι για τον φόνο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού, Ανδρούλλας Βανέζη.

Καταθέσεις λήφθηκαν και από γείτονες του θύματος. Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο σταθμός μας, κανείς δεν φαίνεται να άκουσε ή να είδε οτιδήποτε ύποπτο, παρόλο που οι ληστές έδρασαν μέρα - μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα