Ενισχύεται η ανακριτική ομάδα για το φονικό του Στροβόλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες γύρω από τη διπλή δολοφονία του Στροβόλου, καθώς με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ενισχύεται η ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση, λόγω του όγκου των εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα ενισχύθηκε από μέλη που αποσπάστηκαν από το τμήμα ανιχνεύσεως εγκλημάτων του αρχηγείου αστυνομίας και την ομάδα που διερευνά την κατάρρευση της οικονομίας και ήδη από το απόγευμα έπιασαν δουλειά, κυρίως στη λήψη καταθέσεων οι οποίες φθάνουν μέχρι στιγμής τις 60.

Διπλό φονικό:

Περιπλέκεται το παζλ – Λύσεις κι από Βρετανία;

Στο Αρχηγείο αστυνομίας πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη, κατά την οποία έγινε ανασκόπηση του μαρτυρικού υλικού και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων και τεκμηρίων και καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα των ανακριτών.

Εν τω μεταξύ, έγιναν και σήμερα έρευνες στη σκηνή σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το φονικό όπλο και για το σκοπό αυτό επιστρατεύθηκαν ανιχνευτές μετάλλων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των ανακριτών, μπήκε υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, για να επανεξεταστούν κάποιες ώρες εάν συνάδουν με τις μαρτυρίες.

Αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται και η άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και του τραπεζικού απόρρητου του ζεύγους προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα για σενάρια που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα