Τι απέδειξε η Πάφος FC με την απόκτηση του Κανέ

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Η επιθυμία του Μαμαντού Κανέ και της Πάφου έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Ολυμπιακός Πειραιώς συναίνεσε στην ελεύθερη μεταγραφή του 26χρονου άσου, ο οποίος την περασμένη περίοδο φορούσε τα γαλάζια υπό μορφή δανεισμού.

Ο αμυντικός μέσος από τη Γουινέα μπορεί κάλλιστα να λογίζεται ως μεταγραφή, και μάλιστα ως ένα colpo grosso με πολλά μηνύματα προς ακόμη πιο πολλούς αποδέκτες.

Ο παφιακός σύλλογος κατάφερε -παρά την αποτυχία κατάκτησης τίτλου και

εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου- να πείσει τον 26χρονο για τις προοπτικές του, διαπραγματεύτηκε επιτυχώς με τους «ερυθρολεύκους» και «έδεσε» τον παίκτη για μια τριετία.

Είναι μια μεταγραφή άκρως ενδεικτική της αλλαγής επιπέδου που έχει πετύχει ήδη η Πάφος, αλλά και αυτής που επιθυμεί να κάνει προσεχώς. Είναι συνάμα και μια απτή απόδειξη ότι η τέταρτη θέση της περασμένης περιόδου δεν απογοήτευσε, αλλά πείσμωσε κι άνοιξε περαιτέρω την όρεξη.

Πλήρως εγκλιματισμένος πλέον στην κυπριακή πραγματικότητα και πλήρως ενταγμένος στους «γαλάζιους» ο Κανέ μπορεί πλέον να εξελιχθεί περαιτέρω και να γίνει ακόμη πιο καθοριστικός για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα