Φαβορί ο Γεντβάι για τα στόπερ!

Ο διεθνής Κροάτης, Τιν Γεντβάι, είναι ο παίκτης που θέλει να φέρει άμεσα ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας. Έμπειρος και ποιοτικότατος στόπερ ο άσος της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Μια πολύ καλή περίπτωση προχωρά ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας, όπως όλα δείχνουν. Οι Πράσινοι είναι κοντά στο να κλείσουν στόπερ, ζήτημα για το οποίο οι εξελίξεις είναι ίσως και θέμα ωρών. Όπως φαίνεται,

ο εκλεκτός του Τριφυλλιού είναι μια εξαιρετική λύση, ο Κροάτης Τιν Γεντβάι.

Στα 27 του χρόνια υπήρξε διεθνής με την Εθνική του ομάδα, μετρώντας 26 συμμετοχές. Ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τελειώσει τη συμφωνία τόσο με τους Ρώσους όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 34 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Αγωνιζόμενος τόσο με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όσο και με την Αλ Αϊν απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το όνομά του το «έχτισε» σε σπουδαία πρωταθλήματα πάντως. Προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, απ’ την οποία τον απέκτησε η Ρόμα το 2013. Έμεινε ένα χρόνο και στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στους Γερμανούς έπεισε και πλήρωσαν 7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, με τη Λοκομοτίβ Μόσχας το 2021 να πληρώνει 4 εκ. ευρώ και να τον αποκτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα