Δυναμική επιστροφή της Αμαθούς στη Πάφο με την The Luxury Travel Co by Amathus

Η Αμαθούς, o μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Κύπρο, ανακοινώνει την δυναμική επιστροφή της στην αγορά της Πάφου με την έναρξη των εργασιών της The Luxury Travel Co by Amathus.

Η The Luxury Travel Co by Amathus στοχεύει να καλύψει το κενό που παρουσιάζει η αγορά της Πάφου στους τομείς της κρουαζιέρας και των ταξιδιών αναψυχής, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές στο ταξιδιωτικό

κοινό. Και για όσους επιθυμούν κάτι ξεχωριστό, η The Luxury Travel Co by Amathus σε συνεργασία με την Flitestar, the Air Charter Company, προσφέρει μέχρι και ιδιωτικά τζετ για το ταξίδι σας.

«Πολυτέλεια για μας, δεν σημαίνει ακρίβεια. Αυτό που προσφέρουμε είναι ταξίδια και κρουαζιέρες για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για να εμπνεύσει το επόμενο ταξίδι σας.», δήλωσε ο Διευθυντής της The Luxury Travel Co by Amathus, Neil Baines. «Ως μέλος της μεγάλης οικογένειας της Αμαθούς, μαζί μας θα βρείτε περισσότερες επιλογές και τιμές που πραγματικά θα σας εκπλήξουν.»

Επισκεφτείτε την The Luxury Travel Co by Amathus για μια μοναδική, προσωπική εμπειρία, στην γωνιά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και Αγίου Κενδέα στην καρδιά της Παλιάς Πόλη της Πάφου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.theluxurytravelco.com ή καλέστε στο 26 221634 ή [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα