Τι απαντά ο Περδίκης για «ανύπαρκτο» οδηγό και επίδομα (vid)

Την απάντησή του στα όσα του καταλογίζει εδώ και τρεις μέρες μέσω των πρωτοσέλιδών της η εφημερίδα Αλήθεια έδωσε στο Πρωτοσέλιδο ο Γιώργος Περδίκης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κατηγορείται ότι λαμβάνει επίδομα οδηγού, που δεν έχει και ότι τα χρήματα αυτά τα καρπώνεται ο ίδιος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εξάλλου, το ποσό ανερχόταν αρχικά στις 1000 λίρες και με την μετατροπή νομίσματος και τις περικοπές ανέρχετο τα τελευταία χρόνια γύρω στα 1500 ευρώ.

Η ιστορία αυτή

είναι γνωστή τοις πάση δήλωσε ο Γιώργος Περδίκης και πάει πίσω στο 2005, να σημειώσουμε.

«Δεν δηλώσαμε ποτέ ότι έχουμε οδηγό. Η κυβέρνηση αποφάσισε να δίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ σε φρουρούς πολιτικών κομμάτων και αρχηγών. Εγώ είπα ότι αυτό είναι λάθος και ότι εγώ δεν θέλω να έχω φρουρούς και η κυβέρνηση είπε ότι ως αντάλλαγμα, θα παρέχεται ένα επίδομα οδηγού στους Οικολόγους. Αυτό το επίδομα δεν στοίχισε ούτε 100χλδ», είπε ο κ.Περδίκης.

Συμπλήρωσε δε ότι είναι καλυτερη η λύση αυτή, παρά να έχει 2 αστυνομικούς να κάθονται στα γραφεία του Κινήματος, να παίζουν τάβλι και να πληρώνονται και εν τέλει να στοιχίζουν διπλάσια στο κράτος.

«Υπάρχει ένας άνθρωπος που εκτελεί ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα και καθήκοντα οδηγού. «Ήταν καλύτερο να είχα δυο αστυνομικούς στα γραφεία του Κινήματος, οι οποίοι θα έπαιζαν τάβλι;» διερωτήθηκε ο κ.Περδίκης.

Κληθείς να απαντήσει γιατί τώρα, ξέσπασε ο πόλεμος εναντίον του από την εφημερίδα Αλήθεια, ο κ.Περδίκης ανέφερε ότι δεν ανακάλυψαν κάτι καινούριο. Η Αλήθεια μάλιστα, σπέρνει ψευδή είδηση σημείωσε, γιατί το επίδομα πάει στο Κίνημα κι όχι σε μένα.

Δείτε εδώ σχετικά πως ξεκίνησε η ιστορία Περδίκη και Αλήθειας

«Έκαναν το πρωτοσέλιδο αυτό γιατί βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ενώπιον επιτροπής Ασυμβίβαστου κι όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε ότι ήρθε κοντά μου καταγγελία που τον αφορούσε για άλλο θέμα, για το οποίο δεν βρήκε κάτι επιλήψιμο. Εντοπίστηκε ωστόσο αυτή την ιστορία του ασυμβίβαστου με το κτήριο που είναι συμφερόντων του κ.Χάσικου», σημείωσε.

Ο Γιώργος Περδίκης ανέφερε κλείνοντας ότι είναι τιμή του η τόσο καλή συνεργασία με τον Γενικό Ελεγκτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα