Θύρα 3: «Έχουμε απαίτηση...να πάρουν την νίκη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 3 αναφορικά με τον αυριανό ημιτελικό αγώνα της ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας καλούν ποδοσφαιριστές και προπονητή να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον αυριανό ημιτελικό τον δρόμο θα τον δείξει ο κόσμος της Α.Ε.Λ και η ομάδα οφείλει να τον ακολουθήσει.

Τα ψέματα τελείωσαν, καμία δικαιολογία δεν υπάρχει

πλέον και οφείλουν όλοι στην ομάδα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν την νίκη.

Τα πάντα για τον αυριανό αγώνα κ. Γιανέφσκι και ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ, είναι με το μέρος σας. Ο κόσμος θα είναι κατά χιλιάδες στο πλευρό σας, είστε στην πλειονότητα σας υγιής για πρώτη φορά φέτος και θεωρείστε ξεκούραστοι, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες συμμετείχατε σε αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα. Έχουμε απαίτηση από εσάς να βγείτε και να τιμήσετε το ιερό σήμα που φοράτε στο στήθος, έχουμε απαίτηση από εσάς να πάρετε το εισιτήριο για τον τελικό της 3ης Ιουνίου.

Την φετινή χρονιά ανεχτήκαμε πολλά και κρατήσαμε το στόμα μας κλειστό για το καλό της ομάδας και μόνο. Στηρίξαμε ανελλιπώς σε λύπες και χαρές, κατάπιαμε τις πίκρες και χειροκροτήσαμε τους αθλητές της Α.Ε.Λ μετά το τέλος κάθε αγώνα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τωρά ήρθε η ώρα να ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΜΕ.

Αύριο σ’ ένα από τα αγαπημένα γήπεδα του ΑΕΛίστα, όπου πανηγύρισε αλλά και έδωσε τεράστιες μάχες ενάντια στο κατεστημένο, θα στήσουμε μια παράσταση βγαλμένη από άλλες εποχές. Φοράμε όλοι την ΚΙΤΡΙΝΗ φανέλα, παίρνουμε τα κασκόλ μας και πάμε να συνθλίψουμε τις οποίες ελπίδες έχει ο αντίπαλος. Στις 16:30 μαζευόμαστε στην έξοδο της Παρεκκλησιάς, 17:00 αυστηρά αναχωρούμε και πάμε να μετατρέψουμε το Μακάρειο σε κόλαση.

Επίσης να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ομάδα μας στην λευκωσία, πως στο γήπεδο ΔΕΝ θα υπάρχουν ανοιχτά ταμεία, γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε ΟΛΟΙ τα εισιτήρια μας από πριν.

Κλείνοντας, υπογραμμίζουμε πως μετά τα τελευταία γεγονότα όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε οι προκλήσεις, από τους ένστολους δολοφόνους της Κυπριακής Δικτατορίας, θα είναι πολλές. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε ΑΠΑΝΤΕΣ να είναι αρκετά προσεκτικοί και υπομονετικοί ούτως ώστε να μην γίνουμε για ακόμη μια φορά το εξιλαστήριο τους θύμα.

“Ιεραρχώντας τις αξίες της ζωής, βάζεις την Α.Ε.Λ οχι πιο πάνω από τις αξίες σου, αλλά πάνω κι’ απ’ τη ίδια σου τη ζωή”

ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Λ

ΖΗΤΩ Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

 

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση τους:

 

Keywords
Τυχαία Θέματα