Βασίλης Δημητριάδης: Σπάει τη σιωπή του για το ζήτημα της θέσης του ΓΓ του IMO

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, τοποθετείται για το θέμα των υποψηφιοτήτων για την εκλογή του επόμενου Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO).

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έχω υπηρετήσει 25 χρόνια την Κυπριακή Δημόσια Υπηρεσία από διάφορα πόστα με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων και τη διαφύλαξη του κύρους της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Πορευόμουν και

πορεύομαι πάντα με μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους γιατί αυτό με χαρακτηρίζει και αυτό εκτιμώ ότι επιβάλλει ο ορισμός που αποδίδω εγώ στην αξιοπρέπεια και στην ανωτερότητα. 

Στη βάση των πιο πάνω επέλεξα συνειδητά να μην τοποθετηθώ όλο αυτό το διάστημα στο θέμα των υποψηφιοτήτων για την εκλογή του επόμενου Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ) για την επόμενη τετραετία παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των ΜΜΕ.

Με την τροπή και τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα και επειδή δυστυχώς στη Κύπρο η σιωπή ερμηνεύεται από πολλούς ως αδυναμία αποφάσισα να προβώ στις ακόλουθες τοποθετήσεις:

Keywords
Τυχαία Θέματα