«Θυμήθηκαν οι παλιοί και έμαθαν οι νέοι»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ το επιμορφωτικό σεμινάριο «Marathon Legends». Το σεμινάριο διοργάνωσαν από κοινού ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus με την Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ.   

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι τρεις θρύλοι του Μαραθώνιου δρόμου ο Ελλαδίτης Σπύρος Ανδριόπουλος κάτοχος

του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο, ο Μάριος Κασσιανίδης κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ στο Μαραθώνιο και η Άντρη Αβραάμ η οποία κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ στο Μαραθώνιο από το 1990 μέχρι το 2017.

Οι ομιλητές έκαναν μια σύντομη αναδρομή στις τότε συνθήκες προπόνησης τους και θυμήθηκαν όμορφες συγκινητικές στιγμές από τα μεγάλα αθλητικά τους επιτεύγματα. Η πειθαρχία και η αφοσίωση στο στόχο της επιτυχίας τους βοήθησε να έχουν συνεχή αθλητική πρόοδο αλλά και να πετύχουν τόσο στην οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή. Υπήρξαν πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις προς τους «θρύλους» Μαραθωνοδρόμους από μέρους του δρομικού κοινού το οποίο παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο. Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι το παρόν του έδωσε και ο κύριος Αντώνης Δράκος Επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ. Το σεμινάριο συντόνισε ο κύριος Γιώργος Λουκαΐδης. 

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ και ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus άρχισαν ήδη τον προγραμματισμό τους για τα επόμενα δρομικά σεμινάρια τα οποία αναμένεται να είναι εξίσου ενδιαφέροντα. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Σταύρος Κακουρίδης

Διευθυντής ‘Running in Cyprus’

Keywords
Τυχαία Θέματα