Θρύλος ο Λεβαντόφσκι, μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγραψε ιστορία: 5 γκολ στην Βόλφσμπουργκ σε 9 λεπτά (8:92 για την ακρίβεια). Τίτλοι σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου, και μόνο αυτές που γράφουν για το ποδόσφαιρο. Τώρα τα ρεκόρ που έκανε ο Πολωνός επιθετικός περνάνε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (Guinness Book of Records): τέσσερα ρεκόρ σε ένα μόνο αγώνα.



Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο Μάρκους Χέρβικ από το γραφείο Τύπου της Μπάγερν. «Μας τηλεφώνησαν

από το Λονδίνο και μας είπαν ότι ο Ρόμπερτ σύντομα θα τιμηθεί για 4 ρεκόρ: το πιο γρήγορο χατ-τρικ, αλλά κατ τα τέσσερα πιο γρήγορα γκολ και τα πέντε πιο γρήγορα γκολ. Επίσης θα είναι ο πρώτος παίκτης που έχει σημειώσει πέντε γκολ, μπαίνοντας στο παιχνίδι ως αλλαγή».

Ο θρύλος της Μπάγερν και του ευρωπαικού ποδοσφαίρου Πωλ Μπράιτνερ έβαλε τα γέλια: « Τώρα πια θα μιλάμε για το πόσες φορές θα ακουμπήσει ο Ρόμπερτ την μπάλα για να σημειώσει ένα γκολ. Στα χρόνια μου έκανα οκτώ κεφαλιές και πέτυχα δύο γκολ. Ενας καλός μέσος όρος, τι λέτε; Αστεία από την στατιστική και ρεκόρ δεν είναι σημαντικά για εμένα,», είπε χαρακτηριστικά. Όμως ποιος ξέρει, ίσως μετά από χρόνια και ο ίδιος ο Λεβαντόφκσι θα χρειαστεί χαρτιά για να πείσει τους φίλους του, όταν θα τους λέει, πως σε έναν αγώνα σημείωσε 5 γκολ στην Βόλφσμπουργκ σε διάστημα 9 λεπτών, για την ακρίβεια 8:92. Μπαίνοντας μάλιστα σαν αλλαγή .

Keywords
Τυχαία Θέματα