Η SIGG λανσάρει τη νέα, μοντέρνα γραμμή θερμός!

Η πασίγνωστη ελβετική εταιρία SIGG παρουσιάζει τη συλλογή HOT &COLD θερμός που ενσαρκώνει την κλασική μορφή και αίσθηση των πασίγνωστων παγουριών SIGG.

Ο καινοτόμος τρόπος μόνωσης αλλά και τα ύψιστης ποιότητας υλικά κατασκευής διασφαλίζουν ότι τα ροφήματά σας θα παραμείνουν στην ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες, ώστε να μπορείτε να έχετε μαζί σας το ρόφημα που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε! Κάθε SIGG HOT &COLD θερμός είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει έναν πρωτοποριακό τρόπο μόνωσης, γι’ αυτό και τα ποτά διατηρούνται αναλλοίωτα για πολλές ώρες,

είτε κρύα είτε ζεστά.

Τα ολοκαίνουρια HOT &COLD θερμός χαρακτηρίζονται επίσης από μία πρωτοποριακή τεχνολογία στο εσωτερικό τους, ενώ έχουν βραβευτεί με το βραβείο Red Dot όσον αφορά την κατηγορία Παγκόσμια υπεροχή στο σχεδιασμό του προϊόντος. Αυτή η διάκριση, μάλιστα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα καινοτόμου σχεδιασμού. Γι’ αυτό και καθίστανται το ιδανικότερο αξεσουάρ για τον καθένα που θέλει να μεταφέρει το τσάι ή τον καφέ του οπουδήποτε χωρίς καμία διαρροή. Μάλιστα, για τους λάτρεις του τσαγιού, τα συγκεκριμένα θερμός είναι εξοπλισμένα με ένα αποσπώμενο φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι. Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχετε το χρόνο να ετοιμάσετε το τσάι σας και να το μεταφέρετε στο θερμός σας, θα μπορείτε να τοποθετήσετε χύμα τσάι στο φίλτρο αυτό και να το ετοιμάσετε αργότερα στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού σας βολεύει, τοποθετώντας ζεστό νερό.

Η λεπτή σχεδίαση των SIGG HOT &COLD σίγουρα θα ελκύσει άντρες και γυναίκες, ενώ το χερούλι που διαθέτουν θα σας λύσει τα χέρια, καθώς θα μπορείτε να τα μεταφέρετε πανεύκολα παντού! Επιλέγοντας, λοιπόν, το SIGG HOT &COLD θερμός που σας ταιριάζει, είστε βέβαιοι ότι απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα, αφού, ως γνωστόν, όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι απαλλαγμένες από επιβλαβείς ουσίες όπως BPA ή φθαλικές ενώσεις.

Τώρα, μάλιστα, είναι η καταλληλότερη εποχή να επιλέξετε το αγαπημένο σας, καθώς τα νέα, ζωντανά χρώματα είναι εδώ και σας προκαλούν να «χρωματίσετε» μαζί τη μέρα σας! Η καλύτερη και πιο μοντέρνα επιλογή για τις ανάγκες μεταφοράς των ροφημάτων σας στο γραφείο, το γυμναστήριο, την εκδρομή ή όπου αλλού θα ταξιδέψετε!

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare και Mamatoto.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Αναζητήσεις
thermos sigg kipro
Τυχαία Θέματα