Θεοχάρους: Καμιά απάτη με την παραμονή μου στην Ευρωβουλή

«Σωρεία ψεμάτων» χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται για τη στάση της σχετικά με την διατήρηση της έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ελένη Θεοχάρους.

Μιλώντας στις Τομέας στα Γεγονότα, η ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, εμμένει στην άποψη ότι «ουδέν μεμπτό» στην πρακτική που ακολούθησε, σχετικά με το ζήτημα, και χαρακτηρίζει «πολιτικό βανδαλισμό» αυτό που συντελείται στο πρόσωπό της από πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ.

«Η πρόθεσή μου ήταν να παραμείνω στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά θα ξεκαθαριζόταν μετά

το αποτέλεσμα των εκλογών», επισήμανε ότι κανένα ψεύδος, απάτη ή υφαρπαγή της ψήφου του λαού δεν συντελέστηκε.

«Η πρακτική αυτή ακολουθείται σε όλη την Ευρώπη», είπε και κάλεσε άπαντες να κάνουν κριτική στις πολιτικές της θέσεις και όχι στην ίδια προσωπικά.

Για την Προεδρία της Βουλής

Η κα Θεοχάρους ανέφερε ότι το κίνημά της θα είναι παρόν στη διαδικασία και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κρούσεις μέσω των ΜΜΕ προς τους βουλευτές της.

«Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να έχει εμπειρία στα κοινοβουλευτικά δρώμενα του τόπου, να έχει την εντιμότητα και την δυνατότητα να διευθύνει το σώμα με υπευθυνότητα, να είναι αμερόληπτος, να γνωρίζει πολύ καλά τον κανονισμό της Βουλής και να αντιμετωπίζει το ίδιο απέναντι σε όλους και όλα τα κόμματα. Νομίζω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης πληροί τα κριτήρια», είπε, αλλά επισήμανε ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν ανάλογα προσόντα τους οποίους η Αλληλεγγύη δεν απορρίπτει.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αποκλεισμοί», δήλωσε και πρόσθεσε ότι αν υπάρξει συγκατάβαση σε κάποια σημεία με τον ΔΗΣΥ, ο οποίος από την πλευρά του «οξύνει» τις μεταξύ τους σχέσεις, «βεβαίως θα υπάρξει στήριξη».

Follow @twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα