Λυσσαρίδης: Πρόβλημα, αλλά όχι σοβαρή κρίση στην ΕΔΕΚ

Έκκληση στους οπαδούς και ψηφοφόρους της ΕΔΕΚ να επιδείξουν ψυχραιμία έστειλε μέσω του Σίγμα ο ιδρυτής και ιστορικός ηγέτης της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης. Διαπιστώνει πρόβλημα αλλά επισημαίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρή κρίση.

Με παρέμβαση του ο κ. Λυσσαρίδης απευθύνθηκε παράλληλα στον πατριωτισμό των στελεχών και της βάσης του Κόμματος τονίζοντας ότι το πρόβλημα θα πρέπει

να λυθεί εσωκομματικά.

Ως μαθητή που πιάστηκε να κάνει αταξίες και προσπαθεί να φορτώσει την ευθύνη σε άλλους χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο ο τέως βουλευτής Λεμεσού του κόμματος Νίκος Νικολαϊδης, επισήμαινοντας ότι το κόμμα υπέστη τη χειρότερη εκλογική του ήττα από την ίδρυσή της και υπέδειξε ότι ο κ.Σιζόπουλος θα έπρεπε «ως οφείλει ένας ηγέτης, με γενναιότητα και σεμνότητα να παραδεχθεί τις τεράστιες ευθύνες του».

Ο Β αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Θεοδώρου με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας ανέφερε οτι η παραίτηση του είναι οριστική και δεν έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.Μοναδικός λόγος είναι η μή επίτευξη των κομματικών στόχων και η ευθυξία που τον διακρίνει τόνισε.

Η ΕΔΕΚ θα ανασκοπήσει την όλη κατάσταση αύριο κατά την συνεδρίαση της γραμματείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα