Θεμιστοκλέους: O ΔΗΣΥ οδεύει να γίνει το ΠΑΣΟΚ της Κύπρου

Πολύ καυστικός ενάντια στην ηγεσία του ΔΗΣΥ παρουσιάστηκε ο πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, κ. Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Κάνει λόγο για σμίκρυνση του κόμματος με τις πρακτικές που ακολουθεί η ηγεσία αλλά και για ΠΑΣΟΚ της Κύπρου.

Σε δηλώσεις του στο "Πρωτοσέλιδο" του Σίγμα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι "ο ΔΗΣΥ οδεύει στο δρόμο του να γίνει το ΠΑΣΟΚ της

Κύπρου".

Σε δηλώσεις του άλλωστε στην εκπομπή του Σίγμα, "Μεσημέρι και Κάτι", χαρακτήρισε ως επιλογή καταστροφικής ήττας την επιλογή του Νίκο Νικολαϊδη, από μέρους του ΔΗΣΥ.

Τόνισε δε ότι το κόμμα δεν θα έπρεπε να δεχθεί υποψηφιότητες από τη στιγμή που ήθελαν συνεργασία με Νικολαϊδη. Χαρακτήρισε ως άκρως προσβλητική την συμπεριφορά και την προσέγγιση του κόμματος προς τους πέντε συναγερμικούς οι οποίοι έθεσαν τις υποψηφιότητες τους για το Δήμο Λεμεσού ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου.

Κατηγόρε το κόμμα για κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, ενώ σημείωσε ότι δεν επικοινώνησε κανένας μαζί τους, από την ημέρα υποβολής ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα.

Σε σχέση με τη χθεσινή διαδικασία ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τους κάλεσε στο γραφείο και αφού ένας-ένας, τα πέντε στελέχη, κάκισαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, ο κ. Νεοφύτου τους ζήτησε να καταλήξουν μεταξύ τους σε αυτόν που θα υποστηρίξει η παράταξη στη Λεμεσό.

Αφού κατέληξαν οι πέντε στον ένα υποψήφιο, πήγαν στο Πολιτικό Γραφείο, όπου τους ενημέρωσαν ότι ο ένας στον όποίο κατέληξαν θα έμπαινε σε ψηφοφορία μαζί με την επιλογή Νικολαϊδη, υποστήριξε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Οι πέντε θεώρησαν άκρως προσβλητικό το συγκεκριμένο περιστατικό και αποχώρησαν, σύμφωνα με τον πρώην Βουλευτή.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα να διεκδικήσει ως ανεξάρτητος το Δήμο Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα