Κοινή Ανακοίνωση των πέντε για στήριξη ΔΗΣΥ στο Ν.Νικολαϊδη

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στελεχών του ΔΗΣΥ Λεμεσού για τον τρόπο αλλά και την απόφαση που πήρε το Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ για στήριξη Νίκου Νικολαϊδη ως υποψήφιο για το Δήμο Λεμεσού.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πέντε, οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεση να είναι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, αναφέρουν:

Από την ημέρα που καταθέσαμε το ενδιαφέρον μας για να είμαστε υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηρίζονταν από την παράταξη μέχρι και χθες ουδέποτε καλεστήκαμε σε οποιανδήποτε συνάντηση ή διαβούλευση. Καλεστήκαμε
χθες σε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μιάμιση ώρα πριν την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου.Στη συνάντηση αυτή και οι 5 υποψήφιοι κακίσαμε ο ένας μετά τον άλλον την όλη διαδικασία την οποίαν θεωρήσαμε και θεωρούμε άκρως προσβλητική, εξηγήσαμε ποια θα ήταν η ορθή και κυρίως αναλύσαμε εν εκτάσει γιατί θα ήταν πολιτικό λάθος η επιλογή Νικολαΐδη.Ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ, μας εισηγήθηκε να παραμείνουμε οι 5 και να αποφασίσουμε μεταξύ μας ποιος θα είναι ο ένας που θα υποστηριζόταν από την παράταξή μας για τη δημαρχία της Λεμεσού.Μετά από την εξέλιξη αυτή και σε σύντομη διαβούλευση καταλήξαμε μέσα σε κλίμα ομοψυχίας ποιος θα ήταν ο ένας όπου με την ομόθυμη στήριξη και υποστήριξη των υπολοίπων 4 θα δίναμε μαζί τη μεγάλη μάχη για τη δημαρχία της Λεμεσού.Στο Πολιτικό Γραφείο είπαμε τη θέση μας απέναντι στην εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, είπαμε ότι πράγματι καταλήξαμε στον έναν χωρίς να τον κατονομάσουμε και δυστυχώς ο κύριος Αβέρωφ έκρινε ως ορθότερο ότι ο ένας που καταλήξαμε τελικά θα κρινόταν μαζί με τον κ. Νικολαϊδη.Κοινή θέση όλων μας ήταν ότι επρόκειτο περί προειλημμένης απόφασης του προέδρου και της ηγεσίας και η χθεσινή διαδικασία ήταν μια παρωδία.

Ανδρέας Μιχαηλίδης, Πρώην βουλευτής

Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Πρώην βουλευτής, Πρώην Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗ.ΣΥ και ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ Λεμεσού

Σάββας Στούππας, Αντιδήμαρχος Λεμεσού

Τώνης Αντωνίου – Πρόεδρος Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού Πρώην πρόεδρος ΕΒΕΛ

Φειδίας Νικολάου, Επιχειρηματίας, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα