Θέλει σαν τρελός να σπάσει το ρεκόρ του Μαραντόνα

Ο Μάρεκ Χάμσεκ είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα 115 γκολ του Ντιέγο Μαραντόνα με τη Νάπολι και να γίνει ο νέος βασιλιάς του «Σαν Πάολο».

Ο 29χρονος Σλοβάκος μέσος, φορά έτσι κι αλλιώς τη φανέλα της ιταλικής ομάδας από το 2007, έχει αγωνιστεί σε 411 παιχνίδια και έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 101 φορές. Άλλες 14 και έφτασε τον Αργεντινό, άλλες 15 και τον ξεπέρασε! Και θα γίνει έτσι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι.

Ο Χάμσικ γνωρίζει ότι είναι πια στην τελική ευθεία για την κατάρριψη του ρεκόρ

του Μαραντόνα, αλλά προσπαθεί να μην αγχώνεται...

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Στα αλήθεια, ελπίζω να καταφέρω να μείνω στη Νάπολι για πολλά χρόνια ακόμα διότι ξέρω ότι εδώ μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος. Είναι τιμή να πλησιάζω στον Μαραντόνα, αλλά αυτός έπαιζε πάντα σε ένα άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τους άλλους» λέει ο Χάμσικ, ο οποίος μετακόμισε στη Νάπολη το 2007 έχοντας αγωνιστεί πριν για τρία χρόνια στη Μπρέσια.

«Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο βασικός στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Νάπολι. Προφανώς, επίσης, θα ήθελα ένα Μουντιάλ ή ένα EURO με την εθνική ομάδα της Σλοβακιας» συμπλήρωσε ο 29χρονος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα