Μεγάλος διαγωνισμός από τη Visa!

Ο διαγωνισμός που άρχισε στις 12 Σεπτεμβρίου και θα λήξει στις 12 Οκτωβρίου, θα κληρώσει 500 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από μία προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας €100!

Επομένως, από 12 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου, όπου κι αν βρίσκεσαι, εντός ή εκτός Κύπρου, χρησιμοποίησε τη Visa σου για αγορές και γίνε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μια προπληρωμένη κάρτα Visa.

Κάθε

αγορά που πραγματοποιείς με τη Visa σου δίνει και μία επιπλέον πιθανότητα να είσαι εσύ η τυχερή ή ο τυχερός στην κλήρωση. Όσες περισσότερες οι αγορές σου με Visa, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να είσαι εσύ ένας από τους νικητές.

Ο διαγωνισμός ισχύει για κατόχους καρτών Visa των Alpha Bank Cyprus, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Cyprus και Ελληνική Τράπεζα. Οι νικητές θα κληρωθούν στις 17 Οκτωβρίου, 2016.

Όπως δήλωσε και η κ. Ανδριάνα Παππά, Country Manager της Visa Europe για την Κύπρο «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να υπενθυμήσουμε στους κατόχους καρτών Visa στην Κύπρο τα πολλαπλά οφέλη της χρήσης των καρτών Visa έναντι οποιουδήποτε άλλου τρόπου πληρωμής. Συγκεκριμένα την ευκολία, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία – δίνοντας ταυτόχρονα και την ευκαιρία να κερδίσουν με τον πιο εύκολο τρόπο προπληρωμένες κάρτες Visa αξίας €100.»

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

###

Σχετικά με τη Visa

Η Visa Inc. (NYSE:V) είναι παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών που συνδέει καταναλωτές, επιχειρήσεις, οικονομικά ιδρύματα και κυβερνήσεις σε περισσότερες από 200 χώρες και επικράτειες μέσω γρήγορων, ασφαλών και αξιόπιστων ηλεκτρονικών πληρωμών. Διατηρούμε ένα από τα πιο προηγμένα δίκτυα επεξεργασίας παγκοσμίως —το VisaNet — που έχει δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων από 65.000 συναλλαγών το δευτερόλεπτο, με προστασία απάτης για τους καταναλωτές και εξασφαλισμένες πληρωμές για τους εμπόρους. Η Visa δεν είναι τραπεζικό ίδρυμα, δεν εκδίδει κάρτες, και δεν καθορίζει τις χρεώσεις στους καταναλωτές. Οι καινοτομίες της Visa, ωστόσο, δίνουν τη δυνατότητα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είναι πελάτες της να προσφέρουν στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές: πληρωμές άμεσα με χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες κάρτες ή αργότερα με πιστωτικές κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
http://www.visaeurope.com, www.visa.com.cy, το Visa Vision blog www.vision.visaeurope.com και @VisaEuropeNews

Keywords
Τυχαία Θέματα