Θανατηφόρο Πάφος: Παραμένει υπό κράτηση ο 44χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε ο 44χρονος για την υπόθεση θανάτου της 60χρονης σε τροχαίο, μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 3 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 3 Φεβρουαρίου 2022 παραπέμφθηκε ο 44χρονος, ο οποίος τελούσε υπό εξαήμερη κράτηση σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης δυστυχήματος με θύμα 60χρονη.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως ο φάκελος της υπόθεσης μεταφέρθηκε στο Γραφείο

του Γενικού Εισαγγελέα μελετήθηκε και κρίθηκε ότι υπάρχει ικανοποιητική μαρτυρία για ποινική δίωξη του 44χρονου. Κατόπιν τούτου ο 44χρονος παρουσιάστηκε χτες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου που θα συνεδριάσει στις 3 Φεβρουαρίου του 2022 . Το Δικαστήριο ωστόσο επιφύλαξε να ανακοινώσει  στις 30 τρέχοντος την απόφαση του και την κράτηση ή μη του 44χρονου μέχρι την ημερομηνία της παραπομπής του στο Κακουργιοδικείου. Ωστόσο, συνέχισε, παρόλο που η απόφαση κατά πόσο θα παρέμενε υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης, ήταν ορισμένη για τις 30.12.21  το Δικαστήριο ζήτησε όπως παρουσιαστεί σήμερα  και αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης στο Κακουργιοδικείου στις 3.2.22.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως ο οδηγός του πρώτου οχήματος, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε και κτύπησε την 60χρονη σύμφωνα με την καταγραφή από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ακόμη αναζητείται από την Αστυνομία. 
 

Διαβάστε ακόμη: Θανατηφόρο Πάφος: Έτσι εντόπισαν τον 44χρονο – Επιδιόρθωνε το όχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα