«Θα συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό και τους στόχους της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Μια σκληρή έδρα όπου οι πλείστες ομάδες δεινοπαθούν. Πάμε με όλη την συγκέντρωση κόντρα στον Εθνικό ο οποίος μας στέρησε δυο βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.Συγκεντρωμένοι τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα ούτως ώστε να μην υποστούμε εκπλήξεις»

Για τους τραυματίες:

«Ο Εντε αποκόμισε πρόβλημα πριν το

παιχνίδι με Νέα Σαλαμίνα και είναι αμφίβολοςΟ Ανδρέας Αβραάμ έχει ενοχλήσεις και πρέπει να περιμένουμε ακόμα 2-3 μέρες. Δύσκολα θα είναι μαζί μας με τον Εθνικό.Αναμένουμε αρκετούς φίλους της ομάδας στο Δασάκι. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα και ο κόσμος στηρίζει με κάθε τρόπο τους ποδοσφαιριστές. Να έχουμε τον κόσμο και να του χαρίσουμε»

Αν η Ανόρθωση βλέπει πιο ψηλά:

«Θέλουμε να είμαστε ειλικρινής. Όταν ξεκινήσαμε είπαμε ότι θα βάλουμε τις βάσεις. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η παρουσία στην εξάδα είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Από κει και πέρα σαφώς θα κυνηγήσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολο γιατί έχουμε καλούς αντιπάλους. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Θα συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους. Πρέπει να έχει και το απαιτούμενο βάθος μια ομάδα για να έχει ψηλούς στόχουςΘα είναι σκληρά τα παιχνίδια στα play offs. Είναι και οι τρεις αγώνες που μας μένουν. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα