«Τώρα βλέπουμε το ντέρμπι»

Και τώρα Απόλλωνας. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο Ηλίας Πούλος σύμφωνα και με το όσα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Οι δηλώσεις:

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει επαναληπτικού. Η εμφάνιση μας δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων. Κρατάμε το αποτέλεσμα τη συμμετοχή δυο νεαρών μας στο αρχικό σχήμα, την επανεμφάνιση του Ασίς

και το ντεμπούτο του Γκουλόν. Τώρα βλέπουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και θα δούμε τον επαναληπτικό στην ώρα του»

Παρουσία κόσμου στο ντέρμπι: «Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε τρεις γεμάτες κερκίδες. Υπάρχει αρκετά καλή ροή της προπώλησης των εισιτηρίων. Από σήμερα ξεκινά και στις άλλες επαρχίες. Γενικά ο κόσμος της Ομόνοιας δείχνει έντονη επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του»

Για την σημαντικότητα του αγώνα: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα πρέπει να μας βρει έτοιμους για να το διαχειριστούμε τόσο αν κερδίσουμε αλλά αν έρθει και άλλο αποτέλεσμα»

Κλείνοντας ο Αντρέας Δημητρίου κάλεσα παράλληλα τον κόσμο της ομάδας όπως βρεθεί αύριο στο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία για να στηρίξει την προσπάθεια της Πετεσφαιρικής Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ Καραβά. ΜΕ νίκη οι πράσινοι αγκαλιάζουν τον πρώτο τους τίτλο πρωταθλήματος στην πετόσφαιρα: «Αύριο η ομάδα της πετόσφαιρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Καραβά. Αν κερδίσουμε αγκαλιάζουμε τον πρώτο μας τίτλο πρωταθλήματος στην πετόσφαιρα. Θα πρέπει να γεμίσουμε το στάδιο και να σπρώξουμε την ομάδα σε μια νέα επιτυχία»

Keywords
Τυχαία Θέματα