Θα συγκαλέσει προ-σύσκεψη με εμπλεκόμενους για τετράμηνα ο υπ. Παιδείας

Θετικά είδε τις προτάσεις της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, σχετικά με προτεινόμενες αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης του μαθητή και τις εξετάσεις τετραμήνων, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Στη σημερινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Κυριάκος Νικηφόρου και ο αρμόδιος υπουργός, συζήτησαν τις θέσεις της Συνομοσπονδίας όπως αυτές είχαν αποφασιστεί κατά τη συνεδρία τους την περασμένη βδομάδα. Οι θέσεις αφορούν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων για το επόμενο τετράμηνο αλλά και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν

οι δύο πλευρές μετά το τέλος της συνάντησης, οι αλλαγές είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Για το λόγο αυτό, τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Παιδείας, θα πραγματοποιήσει προ-σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να συζητήσουν όλοι μαζί τις θέσεις τους, να ανταλλάξουν προτάσεις και προβληματισμούς για τον θεσμό, με σκοπό να αποφασιστούν πιθανές αλλαγές, τις οποίες θα μεταφέρουν στη συνέχεια στα συλλογικά τους όργανα προς ψήφιση.

Στην προ-σύσκεψη θα καλεστούν, μέλη της συντεχνία καθηγητών Τεχνικών Σχολών(ΟΛΤΕΚ), των καθηγητών Μέση Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ), οι μαθητές και λειτουργοί του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
#45σύσκεψη, Παιδείας,#45syskepsi, paideias