Θεσσαλονίκη: Έσπασε πόρτα λεωφορείου λόγω... κοσμοσυρροής - «Συγγνώμη» από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Δεν... άντεξε η πόρτα λεωφορείου του ΟΑΣΘ το πρωί της Τετάρτης εξαιτίας της πίεσης που δέχτηκε από τους υπεράριθμους επιβάτες που βρίσκονταν σε αυτό.

Όπως ανέφερε επιβάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «η πόρτα έσπασε μονή της, καθώς το λεωφορείο 31 ήταν το μικρό μέγεθος και φυσικά οκτώμιση η ώρα το πρωί ασφυκτικά γεμάτο», προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «Ευτυχώς ζούμε όλοι».

Το περιστατικό σημειώθηκε στη γραμμή 31 στη στάση του Θεαγενείου.

Στο μεταξύ, για τα προβλήματα που

αντιμετωπίζει η γραμμή 31 αλλά και οι άλλες γραμμές ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ αναγνώρισε ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στον αριθμό των οχημάτων το οποίο όπως τόνισε πρέπει να αναπληρωθεί άμεσα και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση με στόχο το επόμενο τρίμηνο να υπάρχει αισθητή βελτίωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο τρίμηνο αυξήθηκε κατά 60% ο αριθμός του στόλου των οχημάτων που κυκλοφορούν με το νούμερο των λεωφορείων στους δρόμους σε καθημερινή βάση να είναι μεταξύ των 320 και 340 αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να γίνει ακόμη πολύ δουλειά.

Για τη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ δήλωσε ότι θα προχωρήσει από την καινούργια χρονιά και θα δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρουν 60-70 λεωφορεία που κυκλοφορούν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος εντός αυτού καλύπτοντας περίπου το 80% του μεταφορικού έργου.

Σημείωσε δε ότι δεν γίνεται σε μια μέρα να δρομολογηθούν 100 λεωφορεία αλλά σταδιακά μέσα στον Ιανουάριο.

Ανέφερε ακόμη ότι δρομολογείται μέσα στο επόμενο τρίμηνο η δημοπράτηση για την επισκευή 90 οχημάτων που είναι παροπλισμένα λόγω σημαντικών προβλημάτων που παρουσίασαν.

Σε ερώτηση του Ράδιο Θεσσαλονίκη για τον κόσμο που ταλαιπωρείται καθημερινά ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την κατάσταση και ζήτησε πίστωση χρόνου καθώς όπως είπε είναι μόνο 100 ημέρες στη διοίκηση του οργανισμού και τα προβλήματα είναι πάρα πολλά.

 

ΟΑΣΘλεωφορείακίνησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα