Νταλίκα ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λ/σου–Λ/σίας. Κλειστή 1 λωρίδα

Απρόοπτο πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λ/σου – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, με νταλίκα να ακινητοποιείται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου στο ύψος της Γερμασόγειας, λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο. 

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, στη σκηνή ήδη έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, τα οποία φροντίζουν για την ομαλή τροχαία διέλευση των διερχόμενων οδηγών. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο

λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Η λωρίδα του δρόμου έκλεισε λόγω ακινητοποίησης νταλίκας στο δρόμο. Η νταλίκα ακινητοποιήθηκε στο σημείο, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, σήμερα Τετάρτη, μετά από πλαγιολίσθηση της καμπίνας οδηγού.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, η οποία διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Κλειστή προσωρινά η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, στη Γερμασόγεια
Ώρα ενημέρωσης: 2:30μ.μ., Τετάρτη [27/11]

Keywords
Τυχαία Θέματα