«Θα έβαζα τον Ράγιος φυλακή»

Απίστευτη δήλωση από τον διαιτητή του προ 6ετίας αγώνα Μακάμπι Χάιφα–Μπνέι Γεχούντα για τον Ρούμπεν Ράγιος, που είχε... κόψει την καριέρα σε αντίπαλό του.

Το «δολοφονικό» τάκλιν του Ράγιος όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μακάμπι, προκάλεσε έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που έχουμε δει, με αποτέλεσμα ο Νταχάν να σταματήσει το ποδόσφαιρο παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. 

Η πλευρά του Νταχάν είχε καταθέσει μήνυση στον Ράγιος και την Μακάμπι Xάιφα αξιώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση για

απώλεια καριέρας και μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις εκδόθηκε απόφαση την περασμένη Δευτέρα (30/12) η οποία δικαιώνει τον άλλοτε παίκτη της Μπνέι Γεχούθντα, επιδικάζοντάς του περίπου 1 εκατ. ευρώ. 

Ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Σάιτ Σίτριτ παραχώρησε συνέντευξη στο Ισραήλ και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τον Ισπανό εξτρέμ. «Μόλις έγινε το φάουλ είχα ήδη την κόκκινη στο χέρι. Αν μπορούσα θα τον έβαζα φυλακή και θα έριχνα το κλειδί στη θάλασσα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η κόντρα των δύο παικτών είχε ξεκινήσει πριν τον αγώνα κι έκανε λόγο για σκόπιμο χτύπημα. «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το κτύπημα έγινε σκόπιμα. Διέκρινε ότι ήταν σαν ένα “κλείσιμο λογαριασμού” μεταξύ τους. Υπήρχαν πολλά πειράγματα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σταμάτησα την αναμέτρηση 1-2 φορές και τους είπα “παιδιά παίζουμε ποδόσφαιρο”, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο Ράγιος ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά εκείνη τη μέρα περιφερόταν στο γήπεδο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή γιατί τα βρήκε σκούρα με τον Νταχάν. Έχασε την μπάλα και έτρεξε απόσταση 5-7 μέτρων πριν πεταχτεί σαν νίντζα με υψωμένο το πόδι», δήλωσε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράγιος,ragios