Θα είναι έτοιμος μέχρι το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ;

Ο Νεϊμάρ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων σχεδόν για τρεις μήνες, αλλά ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, δήλωσε πως ο επιθετικός της Παρί Σ.Ζ. θα είναι σίγουρα έτοιμος για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα μέσα Ιουνίου. Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο έφτασε χθες στη Βραζιλία και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Μπέλο Οριζόντε.

Ο γιατρός που θέλει να κάνει την επέμβαση, δήλωσε ότι η τυπική περίοδος ανάκαμψης είναι δυόμισι έως τρεις μήνες,

πράγμα που σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ θα παίζει ξανά στα μέσα Μαΐου το νωρίτερο, μόλις ένα μήνα πριν η Βραζιλία ξεκινήσει τη διαδρομή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο, ο Τίτε τόνισε ότι ο 26χρονος σούπερ σταρ θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα εναντίον της Ελβετίας στις 17 Ιουνίου.

«Είμαι βέβαιος, θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο γυμναστής της Βραζιλίας Φάμπιο Μασερεντιάν στην τηλεόραση της O Globo. «Μπορώ να δηλώσω ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νεϊμάρ θα είναι εκεί με πολύ λίγα παιχνίδια ή προπονήσεις, σαν να είναι η αρχή της σεζόν. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, θα έχει μια φυσική αποκατάσταση».

Ο Νεϊμάρ θα χάσει τα φιλικά της Βραζιλίας με Ρωσία και Γερμανία. Μετά τον εναρκτήριο αγώνα τους εναντίον της Ελβετίας, οι πέντε φορές νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια την Κόστα Ρίκα και τη Σερβία.

«Ο Νεϊμάρ είναι, φυσικά, αναστατωμένος, λυπημένος» , δήλωσε ο χειρουργός Ροντρίγο Λασμάρ. «Αλλά καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή, έτσι ώστε να μπορεί να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα