Πάφος: Κίνηση ανθρωπιάς εταιρείας για τραγωδία της 46χρονης

Συγκλονισμό προκαλεί άλλη μια πτυχή της τραγωδίας της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova από τη Βουλγαρία, η οποία εντοπίστηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θανάσιμα τραυματισμένη σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου.

Η μαρτυρία του συζύγου 46χρονης- Παράνομα κατείχαν τα σκυλιά

Συγκεκριμένα βοήθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μεταφορά της σορού της 46χρονης στη Βουλγαρία, ζητούσε ο σύντροφός της Ιvan Ivanov, επίσης 46 ετών.

Φανερά συντετριμμένος, ο Ivan ανέφερε στο ΚΥΠΕ

πως ήδη με τη στήριξη ομοεθνών τους έχει εξευρεθεί το χρηματικό ποσό περίπου των 1.100 ευρώ και χρειάζονται ακόμη 900 ευρώ περίπου προκειμένου η σορός της 46χρονης να μεταφερθεί στη Βουλγαρία, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ταφής της.

Να αναφερθεί ότι ο λογιστικός οίκος KPMG σε ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση στήριξης της οικογένειας της 46χρονης προκειμένου να μεταφερθεί στη χώρα της η σορός της, αναφέρει πως αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει την μεταφορά της της Petruna Milchova Nikolova στην Βουλγαρία με το ποσό των 900 ευρώ.

Ο σύντροφος της 46χρονης ανέφερε πως οι συγγενείς της την αναμένουν στην πατρίδα τους.

Ο Ιvanov ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκαν στην Κύπρο με σκοπό την εξεύρεση εργασίας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αναφερόμενος στα γεγονότα, είπε πως το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχε μεταβεί στα φυτώρια για να εργαστεί, μετά την πρόσφατη εργοδότησή του και η σύντροφός του τού ανέφερε πως γύρω στις 10:00 - 11:00 το πρωί θα έβγαινε από το υποστατικό όπου διέμεναν για εξεύρεση εργασίας. Το απόγευμα, ωστόσο, η Αστυνομία τού τηλεφώνησε και του είπε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο ίδιος ανέφερε πως εργάστηκε μόνο ελάχιστες μέρες μετά την τραγική κατάληξη της συντρόφου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα