Θ. Αντωνίου για ΑΠΟΕΛ, Αρουαμπαρένα και Μπαλταζάρ

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, την ενίσχυση και το θέμα που προέκυψε με τον Αρουαμπαρένα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Πάφο, καταφέραμε και κερδίσαμε και πλέον βλέπουμε τη συνέχεια. Είναι πολλοί οι αγώνες και δεν μπορούμε να σταθούμε στον προηγούμενο. Είμαστε επικεντρωμένοι στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ».

Για

την ενίσχυση
«Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και εκεί επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας για ενίσχυση. Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσουμε και επίσημα τον πρώτο μας ποδοσφαιριστή, τον Εμάνουελ Τόρες. Αύριο το βράδυ περιμένουμε στην Κύπρο τον Γκαμπιονέτα, ενώ θα προχωρήσουμε με ακόμα ένα μεσοεπιθετικό».

Για το θέμα με τον Αρουαμπαρένα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα λόγω προσωπικών θεμάτων
«Θα ενημερώσουμε αργότερα. Είναι κάτι που συζητήσαμε εδώ και αρκετές ημέρες με τον ποδοσφαιριστή. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι παρών στα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια».

Για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κ. Μπαλταζάρ και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τη συνεργασία μας και όταν έρθει η στιγμή, θα παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταθούμε στις ελλείψεις του ΑΠΟΕΛ. Θα απουσιάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά ξέρουμε ότι εκείνοι που θα παίξουν είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Έχουμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Κερδίσαμε την Πάφο την προηγούμενη Κυριακή και αυτή η εβδομάδα είναι δύσκολη, με δυο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα