Θ. Αντωνίου: "Οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας"

Για το αυριανό ντέρμπι που θα διεξαχθεί λες και είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω του αποτυχημένου μέτρου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου. «Οι λεπτομέρειες που έκριναν τα προηγούμενα ντέρμπι, αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι με το μέρος μας», πρόσθεσε.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι αύριο αρχίζει η γιορτή του ποδοσφαίρου. Όλοι περιμένουν αυτούς τους αγώνες, δυστυχώς δεν θ' αρχίσουν με τον πιο σωστό τρόπο. Ο στόχος είναι απλός για την ομάδα μας. Οι λεπτομέρειες που έκριναν

τα προηγούμενα ντέρμπι της ΑΕΛ ,πρέπει να είναι στην πλευρά μας και το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές μας. Χάσαμε πολλά ντέρμπι στις λεπτομέρειες και είναι σημαντικό να αντιληφθούν αυτοί που κρίνουν τους αγώνες, σε μεγάλο βαθμό οι ποδοσφαιριστές, ότι αυτές οι λεπτομέρειες, επαναλαμβάνω, να είναι με το μέρος μας. Όλοι είναι καλά. Ο μοναδικός απών θα είναι ο Γουίλερ, που συμπλήρωσε κάρτες».

Για την πενιχρή προπώληση
«Θα παίξουμε για δεύτερη φορά σε λεμεσιανό ντέρμπι λες και είναι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν έχει πετύχει το μέτρο. Χάθηκε η μαγεία που απολαμβάναμε σε αυτά τα μεγάλα ντέρμπι και είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα