Κ. Ανσαριφάρντ: Θα φεύγαμε ξανά από την Τούμπα- Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη

Για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημειώνοντας πως ήταν σωστή η αποχώρηση των "ερυθρολεύκων" από το γήπεδο.

Μιλώντας στη Nova, ο Ιρανός επιθετικός των Πειραιωτών είπε μάλιστα πως αν αν συνέβαινε τώρα το ίδιο περιστατικό θα έπαιρναν ξανά την ίδια απόφαση.

Οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ για τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή:

«Θεωρώ

απόλυτα φυσιολογικό που φύγαμε. Το ίδιο θα κάναμε και τώρα αν συνέβαινε το ίδιο. Το ίδιο έγινε και πέρσι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Η αντίδραση μας ήταν σωστή να φύγουμε.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν άρχιζε το παιχνίδι και βάζαμε ένα γκολ. Επαναλαμβάνω πως καλά κάναμε και φύγαμε. Ας αποφασίσει το δικαστήριο. Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.

Μας έχει ζητήσει ο προπονητής να ξεχάσουμε τα πάντα από το ντέρμπι. Περιμένουμε τον δικαστή και πιστεύω πως θα πρέπει η τιμωρία του ΠΑΟΚ να είναι η ιδια με τον Παναθηναϊκού. Να σταματήσει να παραπονιέται ο ΠΑΟΚ, ήταν επικίνδυνο να συνεχιστεί ο αγώνας και καλώς τελείωσε έτσι.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ειναι δυσάρεστο που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. ΠερΊμενα διαφορετική φιλοξενία στην Τουμπα, αφού και στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό, έτσι έπρεπε να γίνει και εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα