"Ακλόνητο φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θα είναι έκπληξη αν η Ομόνοια..."

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και πλέον προπονητής Γιώργος Ιωσηφίδης, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο σχολίασε την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και τα έξι ντέρμπι που έρχονται.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ιωσηφίδη στο Ράδιο Πρώτο:

Αν το πάρουμε αριθμητικά, είναι το πρώτο παιχνίδι από τα δέκα. Μπορεί θεωρητικά να έχουμε τρία ντέρμπι, αλλά το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας είναι τα φαβορί. Θέλουν να δώσουν το έναυσμα, να πάνε μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια,

η έκβαση του αποτελέσματος μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι καθοριστικά τα πρώτα ντέρμπι, χωρίς να λέω ότι στο τέλος της ημέρας δεν θα παίξει ρόλο. Θα δούμε και ανατροπές.

Για Απόλλων-ΑΕΛ: Τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για την ΑΕΛ, απομακρύνθηκε από το κυνήγι της 3ης θέσης και έχει την περισσότερη πίεση. Ο Απόλλωνας, με τη σειρά του, έχει την ψυχολογία και στο πόσο θα το αντιμετωπίσουν. Ο Σοφρώνης θέλει επαγγελματικές νίκες, έστω και αν δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Είναι τοπικό ντέρμπι, ίσως οι παίκτες το παίρνουν και προσωπικά. Όποιος αγωνιστεί με λιγότερη πίεση και άγχος θα κερδίσει. Ο Απόλλωνας θεωρώ είναι καλύτερος και σε ποιότητα στο ρόστερ. Όμως γνωρίζετε ότι στο γήπεδο μπορεί όλα ν' ανατραπούν.

Για ΑΕΚ-Ανόρθωση: Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει όσο μπορεί τον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, όσο δύσκολο και να είναι. Οπότε, απέναντι στην Ανόρθωση, που είναι κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, θα δυσκολευτεί. Καλείται να την κερδίσει και να είναι μαζί τουλάχιστον στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Για Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ο ΑΠΟΕΛ είναι το ακλόνητο φαβορί, δεν υποτιμώ όμως την Ομόνοια. Τη σέβομαι και είναι μεγάλη ομάδα. Θα είναι έκπληξη αν η Ομόνοια δεν χάσει το ντέρμπι, θα είναι σημείο αναφοράς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον αέρα της Ομόνοιας, επιβάλλεται και εκεί θεωρώ ότι έχει πιο εύκολο έργο. Είναι και το γόητρο όμως για την Ομόνοια, μία του κλέφτη, ΄δυο του κλέφτη. Ίσως αυτή τη φορά η Ομόνοια ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακλόνητο, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια,aklonito, apoel, omonoia