Θ. Αντωνίου: "Φέτος δεν θα σηκώσουμε τα χέρια" (ηχητικό)

Ο Θεόδωρος Αντωνίου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο δήλωσε ότι η νίκη με τον Ερμή είναι μονόδρομος, όπως επίσης μονόδρομος είναι και η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη. "Φέτος δεν θα σηκώσουμε τα χέρια, είμαστε έτοιμοι για μάχες", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της λεμεσιανής ομάδας στο σταθμό μας.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Μετά από αυτή την εμφάνιση που έφερε ντροπή πάνω από τα κεφάλια όλων μας, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα να μελετήσουμε κάποια συμβάντα

και να δούμε πως να τα διορθώσουμε αγωνιστικά. Ο κ. Σοφοκλέους είχε συνάντηση με τον προπονητή μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος την Παρασκευή θα επισκεφθεί τα αποδυτήρια και θα τους πει κάποια πράγματα. Περισσότερο μας πείραξε η εμφάνιση και η εικόνα. Δεν αρμόζει σε αυτούς που φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ ν' αγωνίζονται με αυτό τον τρόπο. Αν είναι να χάσουμε είναι δεκτό δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως τους θέλουμε να παλεύουμε λες και είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Όλοι πρέπει να ξέρουν τις απαιτήσεις. Δεν μηδενίζω όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, δεν μειώνω τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τους δώσουν να καταλάβουν ότι αρχίζουν τα δύσκολα και δεν μπορούν να παρουσιάζονται με αυτό τον τρόπο. Ασφαλώς και η νίκη με τον Ερμή είναι μονόδρομος όπως μονόδρομος είναι και η έξοδος μας στην Ευρώπη. Όσοι ασχολούνται και όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα θα τα δώσουμε όλα και στα 11 παιχνίδια που απομένουν.

Ο κόσμος της ΑΕΛ δεν τα παρατά, πρέπει να αντέξουμε μέχρι τέλους και να δώσουμε τις μάχες. Φέτος δεν θα σηκώσουμε τα χέρια και να πούμε ότι έχουμε παραδοθεί. Νιώθω ότι θα τα καταφέρουμε.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να δημοσιοποιήσουμε τα οικονομικά της ομάδας να παίξουμε με αριθμούς. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Ακούσαμε ασύστολα ψευδή, άνθρωποι έγραφαν πράγματα που ήταν όλα ψέματα. Η ΑΕΛ κάνει μία τεράστια προσπάθεια να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντωνίου, Φέτος,antoniou, fetos