Τέταρτη σύλληψη για την κλοπή οχήματος στη Λεμεσό

Σε άλλη μία σύλληψη, την τέταρτη στη σειρά, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Το αυτοκίνητο, αξίας 700 ευρώ, είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Φεβρουαρίου, 2019, ενώ ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της αυλής της οικίας του ιδιοκτήτη του, στην Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας την περασμένη Κυριακή, 10 Μαρτίου,

να βρίσκεται σταθμευμένο κοντά στην οικία 30χρονου. Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου εντόπισαν και παρέλαβαν αριθμό εξαρτημάτων, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος συνελήφθη την ίδια μέρα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, ενώ αφού προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 44 και 49 χρόνων, αυτοί επίσης συνελήφθησαν την ίδια μέρα, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 11 Μαρτίου, οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα τριήμερης κράτησής τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Μαρτυρία προέκυψε και εναντίον τέταρτου προσώπου, ηλικίας 22 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 6.10 χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα