Ταξίδι στη Φινλανδία κέρδισε νικήτρια του Valio διαγωνισμού

Έναν ξεχωριστό διαγωνισμό στο facebook διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση το αγαπημένο μας τυρί Valio, δίνοντας στους fans του την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα αξέχαστο ταξίδι για δύο άτομα στην πανέμορφη Φινλανδία, τη χώρα παραγωγής του. To τυχερό πακέτο του ταξιδιού περιλάμβανε 3 διανυκτερεύσεις με διαμονή, ξενάγηση στη μονάδα παραγωγής Valio, καθώς και μία ευχάριστη περιήγηση στο Ελσίνκι!

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναρτήσουν στη σελίδα της

Valio στο facebook (valiocyprus) μια συνταγή της επιλογής τους με απαραίτητο συστατικό το τυρί Valio, προκειμένου να μαζέψουν τις περισσότερες ψήφους. Η μεγάλη τυχερή που κατάφερε να κερδίσει το ταξίδι και τις εντυπώσεις του κόσμου με τη συνταγή της είναι η Κατερίνα Μπαχαντουρίδου, συγκεντρώνοντας συνολικά 1041 ψήφους!

Η σελίδα Valio Cyprus στο facebook έχει σήμερα περισσότερους από 9000 fans, οι οποίοι ενημερώνονται μέσα από την σελίδα για ενδιαφέροντα θέματα όπως συνταγές, συμβουλές για την κουζίνα και tips διατροφής, καθώς και για όλα τα νέα του αγαπημένου τους τυριού, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν και πλούσια δώρα μέσα από τους τακτικούς διαγωνισμούς που οργανώνει το Valio. Κάντε και εσείς Like στη σελίδα της Valio στην Κύπρο – valiocyprus.

Τα τυριά Valio παράγονται στη Φινλανδία από το αγνότερο γάλα της Ευρώπης αποτελώντας μία υγιεινή επιλογή ισορροπημένης διατροφής, που απολαμβάνουν πάνω από 60 χρόνια οι Κύπριοι καταναλωτές. Πρώτα στις πωλήσεις στην κατηγορία των κίτρινων τυριών, τα τυριά Valio κόβονται σε φέτες και συσκευάζονται στην Κύπρο, φθάνοντας πάντα στο τραπέζι μας ποιοτικά και φρέσκα.

Αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος των τυριών Valio στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα