Ταξίδεψε από Κύπρο επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στη Μάλτα

Ένα από τα πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Μάλτα αφορά γυναίκα, η οποία έχει ταξιδέψει από την Κύπρο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Malta

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα πέντε νέα κρούσματα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στη Μάλτα στα 134.  

Τρία

από τα κρούσματα είναι εισαγόμενα στη χώρα, με ένα από αυτά να αφορά στην Κύπρο.

Πρόκειται για 28χρονη Ελληνίδα, η οποία φαίνεται να έχει κολλήσει τον ιό στην Κύπρο. Είχε επιστρέψει στη Μάλτα στις 19 Μαρτίου και εμφάνισε συμπτώματα την επόμενη ημέρα. Οι αρχές της Μάλτας προχώρησαν σε ιχληλάτηση και εντοπίστηκαν οι συνάδελφοί της.

Να σημειωθεί η Μάλτα προχώρησε την Κυριακή (22/3) στη διακοπή της λειτουργίας όλων των μη απαραίτητων καταστημάτων, αλλά και της προσφοράς των υπηρεσιών, ώστε να σταματήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Κρις Φιάρνι, καθώς το νησί ακολουθεί τους περιορισμούς που εφαρμόζουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Όλα τα καταστήματα εκτός αυτών που πωλούν αγαθά πρώτης ανάγκης όπως, είδη διατροφής, ιατρικά είδη και υπηρεσίες, όπως και τα καταστήματα κατοικίδιων, θα κλείσουν στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας» δήλωσε ο υπουργός στους δημοσιογράφους, καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον COVID-19 στη χώρα αυξήθηκε στα 90.

Keywords
Τυχαία Θέματα