«Τα τελευταία χρόνια αδικηθήκαμε εκατοντάδες φορές»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδια απέναντι στην ΠΑΕΕΚ και την απώλεια βαθμών, όπως και για τη διαιτησία. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

...το 2-2 με την ΠΑΕΕΚ: «Σαν γενικότερο αποτέλεσμα σαφέστατα είναι αποτυχία. Από την άλλη όμως, να παίρνεις ένα βαθμό στα χασομέρια, ένα βαθμό που στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος, θεωρώ πως όπως ήρθε αυτός ο βαθμός είναι πολύ ωφέλιμος στην ομάδα. Είπαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δυστυχώς δεν ήμασταν

αυτοί που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός, δεν έχουμε επηρεαστεί καθόλου και συνεχίζουμε».

...τη διαιτησία: «Σωστά αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και το πέναλτι σωστά δεν καταλογίστηκε. Για αυτό είναι το VAR, όταν είναι μια ίντσα έξω, να δοθεί έξω. Στην περίπτωση του αμυντικού της ΠΑΕΕΚ, παίζει ξεκάθαρα με το χέρι. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει το παράπονο του. Ο Απόλλωνας είναι από τις αδικημένες ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια αδικηθήκαμε εκατοντάδες φορές. Χθες η διαιτησία έπραξε το σωστό. Και στον πειθαρχικό έλεγχο. Όπως δύσκολη φάση ήταν στο προχθεσινό ντέρμπι και δόθηκε το πέναλτι, υπάρχει επαφή στο πόδι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, έτσι και χθες δύσκολη φάση, την είδε ο διαιτητής και καταλόγισε το πέναλτι».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα