Τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως φέρουν αλλαγές από τον Κωστένογλου

Η Εθνική Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Σλοβενία, που θα γίνει την Τρίτη στις 19:00 στο ΓΣΠ

Έτοιμη για τον αγώνα με την Σλοβενία η Εθνική Κύπρου

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει το τρίτο επίσημο παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και αυτό σίγουρα

προβληματίζει τον προπονητή μας, Νίκο Κωστένογλου. Άλλωστε ο Ελλαδίτης, σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες ως Εθνική ομάδα αφού, για πρώτη φορά έχουμε τρίτο επίσημο αγώνα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Αυτά είναι όμως τα δεδομένα για τον αγώνα με την Σλοβενία και ίσως δούμε αλλαγές. Ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν βασικοί στα παιχνίδια με Σλοβακία και Κροατία μπορεί να είναι στις πρώτες επιλογές αυτή την φορά.

Χρειάζεται το καθαρό μυαλό και η φρεσκάδα μετά από συνεχόμενα παιχνίδια με στόχο φυσικά την πρώτη νίκη.   

Δείτε πιο κάτω τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές

Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Παρασκευά, Μηνάς Αντωνίου, Πάρης Ψάλτης, Φάνος Κατελάρης, Χρίστος Σιέλης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Στέλιος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Θωμάς Ιωάννου, Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Κούσουλος, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρέας Αβραάμ,  Ιωάννης Πίττας,  Μάριος Ηλία, Δημήτρης Θεοδώρου, Ονησίφορος Ρουσιάς,  Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δηλώσεις Κωστένογλου και Αρτυματά για τον αγώνα με την Σλοβενία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωστένογλου,kostenoglou