Τα παραλειπόμενα της εξαγγελίας Αναστασιάδη(vid)

Με πολύ Συναγερμό, Αλληλεγγύη, υπουργικό και άλλους αξιωματούχους έγινε η εξαγγελία του προέδρου της Δημοκρατίας, την ώρα που όλα είναι έτοιμα για την προεκλογική μάχη.

Αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα της Αννίτας Δημητρίου για την θέση της Εκπροσώπου Τύπου του Επιτελείου του κ. Αναστασιάδη.

Ήταν το μεγάλο φαβορί για αυτή τη θέση και τελικώς επιβεβαιώθηκε.

Την Δευτέρα μπαίνει το κλειδί στα γραφεία όπου θα στεγαστεί το Επιτελείο, τα οποία βρίσκονται σε πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου, απέναντι από το Υπουργείο Εμπορίου, εκεί όπου ήταν το σπίτι του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη.

Πότε

ο ΔΗΣΥ επίσημα θα υποστηρίξει τον κ. Αναστασιάδη και πως διαμορφώνεται το Επιτελείο του προέδρου της Δημοκρατίας

Την Δευτέρα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού όπου και θα τεθεί προς έγκριση το όνομα του κ. Αναστασιάδη. Η επίσημη υποστήριξη του ΔΗΣΥ θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο κατά την διάρκεια συνεδρίας του Ανωτατού Συμβουλίου του κόμματος. Επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Από εκεί και πέρα, κάθε επαρχία θα έχει έναν κομματικό και έναν μη - κομματικό επικεφαλή. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι μη - κομματικοί επικεφαλείς προέρχονται από ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη. Αίσθηση άλλωστε προκάλεσε σήμερα η παρουσία πολλών στελεχών και μελών της Κίνησης Αλληλεγγύη από την επαρχία Λεμεσού.

Παρευρέθηκαν προσωπικότητες όλες οι τάξεις και εκφάνσεις της κυπριακής κοινωνίας

Σε ένα ακροατήριο πέραν των 2.500-3.000 παρευρισκομένων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε τον απολογισμό της πενταετίας του. Στις πρώτες θέσεις ήταν σύσσωμο ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και πρώην υπουργοί όπως ο Σωκράτης Χάσικος και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα. Παρόντες ο Κοινοτικός Επίτροπος Χρίστος Στυλιανίδης και η νέα Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Στέλλα Κυριακίδου.

Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου όπως ο Νίκος Σιακόλας, αγωνιστές, αντιστασιακοί, εκπρόσωποι συντεχνιών, ΚΕΒΕ ΟΕΒ, ΠΑΣΥΔΥ ο Γλαύκος Χατζηπέτρου αλλά και εκπρόσωποι της νεολαίας και χαμηλοσυνταξιούχοι.Παρευρέθησαν δήμαρχοι που εκλέγησαν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό όπως ο Αλέξης Γαλανός, ο Ζαχαρίας Κυριάκου, αλλά και πρώην δήμαρχοι όπως της Λεμεσού, ο κ. Χατζηπαύλου.

Συμμετείχαν επίσης οι επίτροποι της κυβέρνησης, ο Παύλος Ιωάννου και η Δήμητρα Καλογήρου ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία υπουργών επί διακυβέρνησης Κληρίδη όπως ο Νίκος Κόσσιης και ο Πανίκος Παπαγεωργίου. Συμμετείχε επίσης η Πόπη Χριστοφόρου μάνα των διδύμων του Μαρί και η πρώην εξ απορρήτων της Φωτεινής Παπαδοπούλου Θέμιδα Ανθοπούλου.

Η χιουμοριστική νότα στην εξαγγελία Αναστασιάδη.

Σε αυτή την πορεία, ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει μαζί του και το προσωπικό του κανάλι με την ονομασία "Νίκαρος TV" .

Πολλά βίντεο θα ανεβαίνουν στο κανάλι στο Youtube από την προεκλογική δραστηριότητα του. Πάντως όταν είδε το μικρόφωνο του "Νίκαρος TV" ο Πρόεδρος ξαφνιάστηκε και έδειξε ότι δεν ήξερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα