"Ο Σιβού δεχόταν προκλήσεις από το πρώτο λεπτό"

Ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης Κυρίακος Γιάγκου, μίλησε για την άρνηση της ομάδας του να χάσει, την αποβολή του Σιβού και για τις προκλήσεις που δεχόταν ο ποδοσφαιριστής τους από τον πρώτο λεπτό του αγώνα.

Οι δηλώσεις του κ. Γιάγκου στην κάμερα της Cytavision:

"Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, σεβασμός στους παίκτες, στον τεράστιο κόσμο που λέγεται Ανόρθωση, σεβασμός στο ναό που λέγεται "Αντώνης Παπαδόπουλος". Αγωνιστικά σχόλια γίνονται μόνο όταν ο αγώνας γίνεται ίσος. Ο κόσμος υποκλίθηκε και χειροκρότησε αυτή την

προσπάθεια, υποκλινόμαστε και εμείς. Αυτή την ομάδα θέλουμε να βλέπουμε και να ονειρευόμαστε. Δεν είχαμε επαφή με το διαιτητή, εξάλλου απαγορεύεται. Έχουμε όμως εκφράσει και σε προηγούμενα παιχνίδια τον προβληματισμό μας για τη διαιτησία. Δεν ήμασταν μάρτυρες μίας καλής διαιτησίας. Έχουμε τον τρόπο και τη δύναμη να πάρουμε τα μέτρα που πρέπει. Από το πρώτο λεπτό ο Σιβού δεχόταν προκλήσεις από τον πάγκο του Απόλλωνα και μάλιστα μάθαμε ότι ένας από αυτούς έχει αποβληθεί. Έχουμε πίστη στην Ανόρθωση, υπάρχει, θυμός και οργή. Πρέπει να μας αφήσουν να ηρεμήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα