Αναμένονται μεμονωμένες βροχές το επόμενο τριήμερο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό,

τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανόν να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα