Τα πάντα ανοικτά στην «Κυρία»

Δεν είναι υπερβολή ο συγκεκριμένος τίτλος. Τα πάντα είναι ανοικτά και ρευστά στην Ανόρθωση. Από διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής πλευράς. Διοικητικά στις 25 Μαϊου θα διεξαχθούν οι εκλογές του σωματείου. Ήδη κάποιοι κινούνται για τον σχηματισμό συνδυασμού.

Στα τις εταιρείας, ο Χρίστος Πουλλαϊδης στην γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κάτι που σημαίνει ότι θα σταματήσει να βάζει το χέρι στην τσέπη

τόσο βαθιά όπως έπραξε τα προηγούμενα χρόνια. Παραμένει άγνωστο ποίος θα αναλάβει τον ρόλο του επενδυτή ή του παράγοντα εκείνου με μεγάλη οικονομική ευρωστία έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στα δεδομένα της «Κυρίας».

Το οικονομικό σαφέστατα επηρεάζει και το αγωνιστικό. Αν για παράδειγμα ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς είναι μειωμένος σε σχέση με το αρχικό πλάνο αντιλαμβάνεται κάποιος ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι περιορισμένες, ακριβά συμβόλαια δεν θα μπορούν να υποστηριχθούν με όποιες και αν είναι οι συνέπειες επί του αγωνιστικού.

Αυτό που προέχει φυσικά είναι να παρθεί η απόφαση για το ποίοι θα συνεχίσουν και ποίοι όχι και την νέα χρονιά. Ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπεντίο ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις καθώς έχει βγάλει τα συμπεράσματα του από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα