Τα νέα λιπαντικά Castrol παρουσίασε η Καποδίστριας

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία προϊόντα της Castrol, κορυφαίου κατασκευαστή λιπαντικών στον κόσμο, είχαν πελάτες και συνεργασίας της Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ, επίσημου διανομέα των λιπαντικών Castrol στην Κύπρο.

Σε τεχνικές παρουσιάσεις που έγιναν πρόσφατα σε Λευκωσία και Λεμεσό,

σε συνεργασία με την BP Ελληνική Α.Ε., εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου της αυτοκίνησης, έμαθαν για τα τελευταία τεχνολογικά νέα αλλά και τα καινούργια προϊόντα στον τομέα των λιπαντικών. Άκουσαν ακόμα συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του σύγχρονου συνεργείου, ενώ επιμορφώθηκαν σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις εφαρμογές και τις προδιαγραφές των λιπαντικών.

Το νέο Castrol MAGNATEC STOP-START
Επίσης, στους επαγγελματίες του χώρου αναλύθηκαν -από τα πλέον αρμόδια άτομα- οι δυνατότητες του νέου λιπαντικού της Castrol MAGNATEC STOP-START, που προστατεύει τον κινητήρα ειδικά σε συνθήκες μεγάλης κίνησης, προσφέροντας 20% περισσότερη προστασία από την καταστροφική φθορά που προκαλεί το σταμάτα-ξεκίνα στους φωτεινούς σηματοδότες ή στις διασταυρώσεις. Σύμφωνα με έρευνες, τα αυτοκίνητα ξεκινούν και σταματούν περίπου 18.000 φορές τον χρόνο, ενώ ο κινητήρας δουλεύει στο ρελαντί στο 1/3 μιας διαδρομής εντός πόλης. Το Castrol MAGNATEC STOP-START έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει τον κινητήρα από το υψηλό φορτίο με το οποίο επιβαρύνεται όταν δουλεύει στο ρελαντί.

Την BP Ελληνική Α.Ε. εκπροσώπησαν οι κύριοι Φάνης Μαυρουδής (Υπεύθυνος Πωλήσεων για Ελλάδα &Κύπρο) και Ανδρέας Κουτσοχιώνης (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης &Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Νότιας Ευρώπης), οι οποίοι ήταν και οι κύριοι ομιλητές.

Τα προϊόντα της Castrol, που διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ΒP Eastern Mediterranean Ltd, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλη την Κύπρο, στα συνεργεία Castrol Service Plus και σε ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα